SanalCephe Kullanma Kılavuzu icinde Rapidshare'den Nasıl Dosya İndirilir Download Edilir? konusu , Rapidshare.com sunucularına yüklediğimiz dosyaları çoğu arkadaşımız nasıl download edeceğini bilmiyorum sanırım.Bu konuda sürekli sorular alıyorum. Bu konuda rapidshare.com'dan nasıl dosya indireceğimizi resimli olarak anlatacağım. 1. Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi Free ...
|
|||||||
|
|
#1 |
|
administrator
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
![]() |
Rapidshare'den Nasıl Dosya İndirilir Download Edilir?
Rapidshare.com sunucularına yüklediğimiz dosyaları çoğu arkadaşımız nasıl download edeceğini bilmiyorum sanırım.Bu konuda sürekli sorular alıyorum. Bu konuda rapidshare.com'dan nasıl dosya indireceğimizi resimli olarak anlatacağım. 1.Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi Free butonuna basıyoruz. ![]() 2. Free butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfada aşağıdaki resimde yuvarlak içerisine alınmış sürenin geriye saymasını bekliyoruz. ![]() 3. Geriye sayan süre dolduktan sonra karşımıza aşağıdaki resimdeki gibi bir pencere çıkıyor.Yuvarlak içerisine alınmış doğrulama kodunu ok ile gösterilen boşluğa giriyoruz ve ardından hemen Download via.... ile başlayan butona tıklıyoruz. ![]() Bu işlemleri yaptıktan sonra aşağıda bulunan resimdeki gibi dosyamız download edilmeye başlanıyor.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
..::Yeni Üyemiz::..
![]() |
robot resim programını nasıl indirebilirim? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
![]() |
arkadaşlar kusura bakmayın ama ben proğramı indiremedim dovladn via şeklin de hiç bir yazı çıkmıyor |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Site Yöneticisi
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
![]() |
Anlatıldığı şekilde tekrar deneyin ya da aldığınız hatayı buraya yazabilirsiniz.
|
|
|
#5 |
|
![]() |
Paylaşım İçin Teşekkür Ederim ~~ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
evet hala uğraşıyorum ama bir kerede bir şeyi şöyle bir kere bastığımda herşey acılsın sorunsuz ilerlesin yok illa kapris yapacak ya bu bilgisayar biz kadınlardan çok daha kaprisli |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Site Yöneticisi
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#8 |
|
|
mesajınızı henüz gördüm yardımınız için teşekkür ederim;şu ana kadar pek bir şey indirmedim bilemiyorum . |
|
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
|
|